Bajai nyelvtanfolyamok:

Kisgyerekektől kezdve kismamáknak, diákoknak, munka mellett tanulóknak, nyugdíjasoknak indítunk tanfolyamokat, illetve foglalkozásokat! Rugalmasan alkalmazkodunk tanulóink időbeosztásához, délelőtt, délután, este és hétvégén is tartunk tanfolyamokat! Célunk, hogy minél kedvezőbb árakon tudjanak tanulóink nálunk tanulni, így tanfolyamainkat már 690 Ft/ tanóra áraktól nyújtjuk! Harmonikus környezetben sajátíthatja el az angol vagy német nyelvet, türelmes, segítőkész tanárainkkal!

Ezeken a tanfolyamokon begyakorolhatod a nyelvvizsgán rád váró feladatokat. Nyelviskolánk tippeket, trükköket mutat arra, hogy egy-egy feladattípust hogyan kell eredményesen megoldani. A nyelvtanfolyam része a nyelvtani rendszerezés és szókincsbővítés, szituációs gyakorlatok, hallás utáni szövegértő feladatokkal, levél és egyéb írásbeli produktumokra való teljeskörű felkészítés. A TELC, Origo, ECL BME és Pannon vagy az egynyelvű és külföldön is elismert gazdasági LCCI nyelvvizsgákra készítjük fel a tanulókat. A nyelvtanfolyamot egy ingyenes próbanyelvvizsgával zárjuk, de a tanórák során számos alkalommal fogsz értékelést kapni a teljesítményedről! Nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamra járó hallgatóinknál nyelvvizsga garanciát vállalunk, ami annyit jelent: ha nem sikerül a nyelvvizsgád ingyen járhatsz hozzánk! A nyelvvizsga-garanciát megfelelő feltételek teljesülése esetén vállalja nyelviskolánk: az órák minimum 90%-án való részvétel, valamint a záródolgozat min. 75%-os megírása. Részletes tájékoztatást irodánkban kaphat.

Kezdő angol, német, francia, olasz, orosz és horvát nyelvtanfolyam:

Azok jelentkezését várjuk, akik kedvet éreznek magukban egy könnyed, hatékony nyelvtanulásra viszont még sosem tanultak angolul, hiszen ezen a tanfolyamon kis létszámú csoportokban, teljesen az alapoktól sajátíthatják el a nyelvet. Ez a kurzus elvégzése után tanítványaink képesek lesznek elolvasni és megérteni egyszerű, hétköznapi szövegeket, szóbeli kommunikációjuk kiterjed az általános témák bármelyikére jelen, múlt és jövő időben, írásban alkalmassá válnak rövid hivatalos vagy magánlevél elkészítésére illetve megérti a rövid, egyértelmű beszélgetések mondanivalóját. Tanfolyamaink rugalmasan igazodnak a dolgozókhoz, így beiratkozhat akkor is, ha esetleg több műszakban végez munkát. Alkalmaink heti egy illetve két alkalommal 3x45 percet vesznek igénybe akár hétvégén is!

 

Középhaladó angol, német, francia, olasz, orosz és horvát nyelvtanfolyam:

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már tanultak angolul, és szeretnék feleleveníteni tudásukat.A tanfolyam megkezdése előtt ingyenes szintfelmérő megírása szükséges. Ez a kurzus elvégzése után alkalmas lesz a tanítványunk a köznapi nyelv témáiban való tévében, illetve rádióban elhangzott szöveg megértésére, a hétköznapi szókincset alkalmazó akár hosszabb lélegzetvételű írott szöveg megértésére, aktuális eseményekről, általános témákról folyó beszélgetésekben felkészülés nélkül is aktív résztvevő tud lenni ezenfelül írásban és szóban is el tud mesélni a saját érdeklődési körében akár hosszabb történetet is. Tanfolyamaink rugalmasan igazodnak a dolgozókhoz, így beiratkozhat akkor is, ha esetleg több műszakban végez munkát. Alkalmaink heti egy illetve két alkalommal 3x45 percet vesznek igénybe akár hétvégén is!

Szakmai tanfolyamok: vállaljuk angol és német nyelvekből szakmai tanfolyamok lebonyolítását jogi, gazdasági, társadalomtudományi és üzleti szakterületeken. Iskolánk kihelyezett nyelvoktatást is ajánl cégek részére.

 

Magánórák:

Ha nem szeretne csoportban nyelvet tanulni, magánórák keretében is megoldjuk igényeinek és időbeosztásának megfelelően. Bővebb tájékoztatást telefonon, e-mailben kérhet.

Szakfordítás:

Cégünk vállal bármely gazdasági, társadalomtudományi, jogi és egyéb szövegek fordítását. Forduljanak hozzánk bizalommal.

 

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok:

Angol, német, francia, olasz, orosz és horvát nyelvvizsgákra felkészítő tanfolyam:

Ezeken a tanfolyamokon begyakorolhatja a nyelvvizsgán Önre váró feladatokat. Tippeket, trükköket tanul arra, hogy egy-egy feladattípust hogyan kell eredményesen megoldani. A tanfolyam része a nyelvtani rendszerezés és szókincsbővítés, szituációs gyakorlatok, hallás utáni szövegértő feladatokkal, levél és egyéb írásbeli produktumokra való teljeskörű felkészítés. A TELC, Origo, ECL BME és Pannon vagy az egynyelvű és külföldön is elismert gazdasági LCCI nyelvvizsgákra készítjük fel a tanulókat. A kurzus végét egy ingyenes próbanyelvvizsgával zárjuk! Nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamra járó hallgatóinknál nyelvvizsga garanciát vállalunk, ami annyit jelent: ha nem sikerül a nyelvvizsgád ingyen járhatsz hozzánk! A nyelvvizsga-garanciát megfelelő feltételek teljesülése esetén vállalja nyelviskolánk: az órák minimum 90%-án való részvétel, valamint a záródolgozat min. 75%-os megírása. Részletes tájékoztatást irodánkban kaphat.

 

1. TELC

 

2. LCCI

 

3. ECL

 

4. BME

 

5. PANNON

 

6. ITK ORIGO

 

7. ZÖLD ÚT SZAKMAI nyelvvizsgák

 

2019  bristolnyelviskola  Keresőoptimalizálás Weboldal készítés árak